Sub papuc!

După ce au ținut 12 luni orașul în loc, consilierii locali ai opoziției s-ar lăuda cu ceva. Dar cu ce? Ar vrea să arate locuitorilor din Tecuci că au făcut ceva! Orice.

Însă în afară de blocarea lucrărilor din oraș pentru un an de zile cumulat cu altceva nu se pot „lăuda”. Ar mai fi desele absențe de la ședințele Consiliului Local. Adăugați abținerea de la votarea proiectelor sau părăsirea sălii de ședință (foto) atunci când nu le convenea subiectul discutat!

Cum n-au făcut nimic concret, consilierii psd se prezintă cam așa: „O echipă cu oameni ce au pus mâna pe o carte”. Bravo, mă! Dar din ăia cu chef de muncă nu aveți?… S-au terminat?… Că noi din cei cu chef de muncă avem nevoie!

Stați puțin că n-am înțeles un lucru! „Au pus mâna pe o carte” prin comparație cu ce? Că și alții au pus… Dar nu fac atâta tam-tam.

Prin comparație cu tractoristul? Vă e rușine cu el, nu-i așa? Păi să vă fie!

Ș-apoi cu „echipa” lor ne-am convins. Degeaba „au pus”, fiindcă au fost sub papucul unuia fără. I-am văzut în acțiune, n-au personalitate. Au făcut dușmanii orașului ce au vrut cu ei!

La un moment dat au întrerupt și ședința pentru consultări. Au telefonat la Galați să întrebe cum să voteze. N-au mai votat… Au părăsit sala!

În 2020 tecucenii i-au ales ca independenți. În 2024 sunt deja pe lista psd! Păi treabă-i asta?

Stați acordați!

Lasă un comentariu