Circ ieftin marca PSD

PSD şi aliaţii au o predispoziţie aparte pentru făcut circ, iar ultimul subiect ales este cel al pensiilor care trebuie mărite de la 1 septembrie. Mărirea pensiilor va atrage noi taxe, iar preţurile vor creşte din nou, dar asta este deja altă poveste.

Senatorul Butunoi ot Tecuci a adus circul pe pagina lui, nu l-a lăsat să-i scape. Poate că dacă s-ar fi ţinut mai puţin de circ acum am fi avut şi centură la Tecuci.  

„Mărirea pensiei nu este un lux, ci o necesitate! PSD trebuie să facă acest demers! Dacă Guvernul nu mărește pensia, trebuie să plece! România este pe penultimul loc în Europa în privința pensiei medii”, spune un pesedist.

„Deci vi se pare normal să crească punctul de pensie cu 40% și celui cu pensie de 700 lei să ia 980 lei iar celui cu pensie de 10.000 lei să ia 14.000 lei… e echitabil, nu ? Concluzie marca PSD: fraierii să câștige 280 lei majorare și șmecherii 4.000 lei!!! Nu era mai bine să crească toate pensiile cu 1.000 lei?”, întreabă cineva.

Buun! Vine PSD la guvernare. Tu chiar îi vezi reuşind să gestioneze criza sanitară? Analiştii estimează că va urma un nou val. Sunt pesediştii capabili să facă faţă situaţiei?

Au fost la guvernare şi în ultimii 8 ani, iar 2 dintre obiectivele care ne-ar fi ajutat să trecem mai uşor peste criză au fost ignorate de PSD.

Atunci când a lovit virusul, depozitele cu materiale de urgenţă erau goale. Sesizările şefului de la situaţii de urgenţă nu au fost luate în seamă de guvernele PSD din ultimii 2 ani.

Un alt obiectiv a fost Biblioteca Şcolară Virtuală. „Din 2012 până anul trecut, PSD a guvernat necontenit. A avut 13 miniștri ai Educației. Singura rațiune pentru care nu s-a făcut această Bibliotecă Școlară Virtuală este că mogulii PSD nu s-au înțeles la șpagă cu informaticienii lui Ghiță”, a declarat un fost ministru al educaţiei.

Acum vin şi te întreb: tu chiar te vezi sănătos cu PSD la guvernare? Iar dacă se măresc pensiile să se mărească cele sub 10.000 lei, cele peste această sumă deja nu mai sunt pensii ci jaf din bani publici. Şi, da!, dacă guvernele PSD ar fi furat mai puţin acum românii ar fi avut pensii mai mari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: