Care câmpuri electromagnetice!?!

În dimineaţa zilei de 18 mai, la 10:30 fix, primarul municipiului posta pe facebook un text înduioşător din care reieşea că vinovat pentru rateurile Poliţiei Locale din Tecuci este ministrul Marcel Vela. Asta a fost prima grijă a lui Hurdubae, la început de săptămână, în acea zi de Luni.

După doar 3 zile, la 21 mai, Poliţia Locală din Tecuci cumpără servicii de măsurare şi interpretare niveluri electromagnetice în mediul de muncă. Cu 1.550 lei Poliţia Locală va primi „Studiul privind expunerea la câmp electromagnetic în mediul de muncă”. Poliţiştii locali din Tecuci vor afla în acest mod cât sunt de expuşi la câmpurile electromagnetice.

Este posibil ca după întocmirea studiului să afli că parcometrele, care sunt păzite zi de zi la Tecuci de poliţiştii locali, emit unde electromagnetice peste limita admisă şi că ar trebui schimbate. Alt câmp electromagnetic nu prea văd în preajma poliţiştilor.

Mă întreb dacă tot Marcel Vela e răspunzător de această cheltuială. Şi mă mai întreb, chiar dacă ţi se pare că exagerez: „Care câmpuri electromagnetice!?!”.

Ultima întrebare mi-am adresat-o ştiind că poliţia ar trebui să facă doar muncă de teren, să fie printre oameni, să prevină, să anticipeze, nu să păzească nişte parcometre pentru ca apoi să se plângă de dureri de cap şi altele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: