Pe barosăneală la Tecuci

Am văzut macheta primăriei din Tecuci. Arată ca o maşină tunată de un cocalar, unul care n-are bani de ţigări dar se sparge în figuri cu boxele montate în portbagaj.

Nu costă mult, doar vreo 74-75 miliarde de lei vechi. Acum, nu ştiu bro, dar să bagi atâta bănet într-o maşină când tu stai într-o cocioabă e treabă de cocalari. Ok, nu e maşină, da’ mie tot una îmi sugerează. Una tunată, se subînţelege.

E drept că cea mai mare parte sunt bani europeni, dar să bagi 75-76 de miliarde într-o clădire când bieţii oameni merg prin noroaie până la gât şi aşteaptă de 3 ani o minune?

Parcă mai ieri se plângea Hurdubae la tv că nu are bani nici de salarii, de unde scoate contribuţia pentru proiect? Mai face un împrumut şi vrea să te pregătească pentru ca să primeşti vestea cu braţele deschise?

Aşa cum îl ştii, mâine-poimâine o să afli că 76-77 de miliarde de lei nici nu sunt de ajuns, că a mai apărut ceva în proiect şi e nevoie de 78-79 miliarde. Hai 80, ca să fie sumă rotundă!

Nu ştiu ce părere ai tu, dar dacă n-are heliport nu se merită. Dacă tot e pe barosăneală, să fie pe barosăneală pân’ la capăt!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: