Când promite, promite, nu se încurcă!

Cândva un mare înţelept a spus: „Dacă un bărbat îţi promite că va repara ceva, înseamnă că va repara. Nu trebuie să-i aminteşti din trei în trei luni acest lucru”. Este şi cazul primarului din Tecuci, nimeni altul decât inconfundabilul, inegalabilul, mr. Hurdubae hymself.

„Unul din proiectele așteptate este cel de reabilitare termică a sediului Primăriei municipiului  Tecuci care va începe în perioada imediat următoare”, a spus astăzi primarul.

Ce-i drept spune asta de vreo doi ani, că mâine, că poimâine. Clădirea primăriei trebuia să fie gata de anul trecut, dar Hurdubae continuă să ne-o promită, ceea ce înseamnă tărie de caracter. Omu’ când promite, promite, nu se încurcă, parcă ar fi frate cu Butunoi, senatorul, că şi ăla promite tot la fel.

Acum, nu ştiu ce să zic, dar am câteva îndoieli în privinţa expresiei „în perioada imediat următoare”, replica asta o tot aud de doi ani încoace. Nici să dai funcţionarii afară din clădire în prag de alegeri nu se face, o să fie un haos de nedescris (despre care, sincer, atunci când se va produce mi-ar plăcea să scriu vreo 2-3 rânduri).

Eu zic să nu-l stresaţi pe primar! Lasaţi-l să se concentreze, poate că vine cu vreo promisiune nouă, fiindcă cu cele vechi se cam repetă. Bine că a renunţat la spitalul regional, că ajunsese de râsul lumii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: