Doi idioţi

A avut cineva curiozitatea să socotească ce cheltuieli a făcut primăria din Tecuci din ziua în care a ajuns virusul în România? Spectacol, piaţă engros, la un moment dat administraţia chiar a vrut să cumpere vopsea pentru a spoi trecerile de pietoni, dar şi-au dat seama că vor sări calul. Asta nu înseamnă că nu vor sări calul în zilele următoare. Pentru că au tupeu, un tupeu bolnav aş zice eu.

Au stat chitiţi, au cheltuit bani în stânga şi în dreapta şi n-au scos nicio vorbă despre spital, aşteptând să folosească situaţia de acolo în scop electoral. Când au fost siguri că pot să spargă buba, senatorul şi primarul, ambii pesedişti, şi-au dat drumul pe facebook. Apoi, tot rahatul ăla pe care l-au împrăştiat le-a bufnit în faţă. Acum primarul îndeamnă la cumpătare pentru că suntem în postul Paştelui.

Suntem în acest post încă dinainte de a vă da smardoi şi a mânca rahat pe facebook, idioţilor. Iar tu, senatorul şi toate firmele ălea de rahat cu care daţi buleală la Tecuci ar trebui să o lăsaţi mai uşor cu furatul. Tocmai pentru că suntem în postul Paştelui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: