Bad management (I) – Poliţia Locală

Un agent de la Poliţia Locală din Tecuci a fost mutat disciplinar la unitatea militară. Asta deja ştii. Apoi a fost adus din nou în postul de la primărie, aşa cum informează un cititor.

Este clar că a fost mutat înapoi la presiunea opiniei publice. Primarul, pe de o parte, şi şeful Poliţiei Locale, pe de altă parte, s-au gândit că prin această ultimă mutare se va închide discuţia pe această temă. Păi nu e chiar aşa, fiindcă prin mutarea agentului înapoi, la primărie, tocmai au recunoscut că au greşit, deşi bravau că totul este corect. Uite că n-a fost corect!

Un alt aspect care îi încrâncenează pe locuitorii municipiului Tecuci în relaţia cu Poliţia Locală ţine de bad management, adică proasta gestionare a resurselor umane.

Cineva îmi spune că la depozitul de la unitatea militară fac de pază agenţii Poliţiei locale şi nu agenţii unei firme private aşa cum am afirmat. Aici e buba! De ce fac poliţiştii locali de pază când ei ar trebui să patruleze pentru a preveni nelegiuirile care se petrec în municipiul nostru?

Prosta gestionare a resurselor umane se revarsă asupra poliţiştilor locali, care execută nişte decizii. Nu este vina lor că păzesc parcări, depozite şi cine ştie ce mai păzesc. Aceştia au şefi care decid cine şi ce trebuie să păzească.

Este indubitabil faptul că Poliţia Locală este necesară. Dar şi mai adevărat este că poliţiştii trebuie să fie prezenţi pe stradă, printre tecuceni, acolo unde se întâmplă fapte reprobabile.

Proastele decizii ale primarului, pe de o parte, şi ale şefului Poliţiei Locale, pe de altă parte, privitoare la gestionarea personalului aflat în subordine, au făcut ca municipiul Tecuci să devină un oraş al fărădelegilor. Tecucenii sunt bătuţi, jefuiţi şi lăsaţi să zacă inconştienţi ore întregi în parcurile municipiului. Aşa că, dacă ţii neapărat să desfiinţezi ceva, trebuie să începi cu înlocuirea celor doi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: