Spune STOP minciunilor şi manipulărilor!

Un raport intern al PSD deplânge modul în care partidul s-a dus la vale şi continuă să o facă. Sunt enumeraţi o serie de factori care au condus la faptul că PSD a devenit un partid nefrecventabil, printre care minciuna şi manipularea, iar totul este aruncat în cârca lui Dragnea.

Pentru a păstra adevărata măsură a realităţii, trebuie să îţi aminteşti că nu Dragnea minte şi manipulează la Tecuci, ci Hurdubae însăşi, adică primarul.

Ce credeţi că face primarul, contrar raportului din partid care anunţă că PSD are nevoie de schimbare? Hurdubae continuă aceeaşi linie a manipulărilor şi minciunilor cu care ne-a obişnuit.

„Dacă se privatizează sănătatea, cei mai mulţi oameni nu vor avea bani pentru servicii medicale”, scrie Hurdubae pe pagina sa. Într-adevăr, DACĂ! Dar Sănătatea nu se privatizează.

Primarul este imediat luat la ţintă de un tecucean. „Dar ce spui de acel Spital din Tecuci care este în custodia ta, ce spui de infecţii nosocomiale care atacă bieții pacienți şi în care îi tratați ca pe nişte animale, asta nu ştii? Dar ce spui de aşa zisul UPU care este format din schele, wtf, beton nu aveţi? Dar ce spui de dna directoare a Liceului Agricol din Tecuci, care înjură elevii, şi îi umileşte, având în vedere că tu o susții pe scaunul ăla? Ce spui de Spitalul de copii din Tecuci în care mișună gândacii? Vrei probe? Ţi le pot da, stai lin dl Primar”, a scris Vasile. Comentariul, şters deja, se încheia cu apelativul „fătălăule”.

O tecuceancă vine cu acuzaţii şi mai grave. „Domnule Primar faceţi vizită la spitalul nostru din Tecuci, să vedeţi că am dus-o pe mama cu ambulanţa la Urgenţă şi la 4 dimineaţa dormea tot personalul de servici. Au lăsat bolnava în căruţ, nu a consultat-o şi s-au pus la somn. Când am ajuns la spital după mama, eu le-am trezit din somn. Şi domn doctor de gardă la fel şi ea dormea. S-au supărat că le-am trezit”, scrie Maricica.

Dat fiindcă nu au alt subiect pe care să bată toba, pesediştii o ţin cu privatizarea spitalelor, deşi raportul intern îi avertizează să o lase mai încet cu minciunile şi manipulările.

Totul a pornit după ce guvernul PNL a decis ca o serie de boli să poată fi tratate în unităţile private prin decontarea serviciilor de la bugetul de stat.

Doar la spitalul de urgenţă din Constanţa în ultimele luni au murit 2 persoane după ce au aşteptat zeci de ore pe hol fără să fie băgate în seamă, un bărbat de 70 ani şi o femeie de 69 ani.

Despre asta de ce nu vorbeşte Hurdubae? De ce nu îţi spune că sistemul sanitar de stat este suprasolicitat, că incompetenţii angajaţi pe bază de carnet de partid nu fac faţă şi că murim cu zile? De ce nu îţi spune că prin decontarea unor servicii în unităţile private ai o şansă în plus la viaţă? Nu îţi spune pentru că nu îl interesează adevărul. Pe Hurdubae îl interesează doar cum poate fi răsucită o ştire astfel încât să mai manipuleze pe cineva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: