Hurdubae a rezolvat lipsa zăpezii la Tecuci

Lipsa zăpezii la Tecuci a dat pest cap planurile pesediştilor tecuceni care sperau să mai pună un ban deoparte pentru alegeri.

Contractele de deszăpezire încheiate de primăria din Tecuci cu firmele de partid riscă să nu fie onorate, motiv pentru care banii tecucenilor nu pot fi scoşi din oraş pentru ca mai apoi să fie împărţiţi după modelul una-ţie-una-două-mie.

Soluţia la acest neajuns a venit de la geniul financiar venit de la Huşi, cel care a făcut dispăruţi banii strânşi din taxele şi impozitele tecucenilor fără să ofere nimic în schimb.

Hurdubae intenţionează, nici mai mult nici mai puţin decât să importe zăpadă, sub pretextul că vrea să aducă tecucenilor spiritul sărbătorilor, deşi este clar pentru toată lumea că tecucenii au nevoie de străzi asfaltate, nu de spirit.

În dimineaţa în care te vei trezi în zgomotul lamelor de deszăpezire care trec pe stradă, chiar dacă ai auzit la meteo că va fi timp frumos, să nu te sperii. Zăpada din oraş a fost adusă special pentru ca utilajele arvunite să aibă ce să deszăpezească.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s