Electroşocurile zilei: „Şi mai săraci, cu PSD”

Şoc la Tecuci. Un şofer care trebuia angajat de PSD la Asistenţa Socială din Tecuci nu s-a prezentat la proba scrisă, motiv pentru care a fost respins. Aceasta după ce presa a devoalat mânăria pusă la cale. Mă bucur că nu scriu degeaba.

Şoc la Rahova. Ex preşedintele PSD Liviu Dragnea, capo di tutti capi, îşi serbează astăzi ziua de naştere în închisoare. Primise o permisie din partea unei comisii, însă aceasta a fost anulată de directorul închisorii. Personal nu pot decât să îi urez la mulţi ani… CU EXECUTARE!

Şoc în tenis. În meciul cu Simona Halep, Bianca Andreescu a reuşit să lovească o minge printre picioare şi să câştige un punct. A fost o lovitură de genul one in a million.

Şoc în zootehnie. Fermele de porci din 29 de judeţe din România nu pot exporta carne în UE. Măsura vine după proasta gestionare a pestei porcine de către guvernul PSD. „Şi mai săraci, cu PSD” ar trebui să fie un slogan de campanie.

Şoc la Tecuci. Primăria din Tecuci a plătit 800 de milioane de lei vechi pentru servicii de publicitate. Nu pot să pricep pe ce au aruncat pesediştii atâţia bani. Au închiriat un telescop de la NASA, ca să transmită în altă galaxie că Hurdubae a accesat un proiect european?

Şoc la Târgu-Jiu. Pentru a plăti salariile, o universitate a tăiat bursele studenţilor. Deturnarea de fonduri este de peste 3 milioane de lei.

Şoc la Madrid. Scheletul unei bătrâne care a murit din cauze naturale, la sfârşitul lui 2004, a fost descoperită într-un apartament din Madrid. Timp de 15 ani nimeni nu s-a interesat de soarta ei.

Şoc în media. Postul Pro tv a fost vândut unui miliardar ceh, Cosmin Guşă, patronul Realitatea tv, s-a înscris în PSD. Ca să fiu sincer… nici eu nu mă simt prea bine.

 

Foto – Lovitura incredibilă a Biancăi Andreescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: