Electroşocurile zilei

Şoc la Tecuci. După un mandat dezastruos al administraţiei PSD din Tecuci, Hurdubae ne anunţă că, în sfârşit, se apucă de treabă. Serios? Păi vine iarna, deşteptule!

Şoc la Slobozia. Stafful de campanie al Vioricăi a fost apostrofat de câţiva pensionari care jucau şah, deranjaţi de alaiul pesedist. „Lăsaţi-ne să jucăm şah!”, i-au spus Vioricăi şi celor care o însoţeau. „Nu te atinge de cercurile mele!”, spunea cândva şi Arhimede.

Şoc la TVR. În această seară Viorica a demonstrat că unul dintre talentele sale, de viitor preşedinte, este să joace ping-pong. Exact de ping-pong are nevoie cel mai mult România!

Şoc în PSD. Liderii pesedişti o somează pe Viorica să o sancţioneze pe Ana Birchall, după ce aceasta din urmă a cerut iar desfiinţarea secţiei speciale. Guvernul este demis, iar preşedintele nu va semna revocarea Anei Birchall. Viorica poate eventual să o excludă din PSD, dar tot în guvern va rămâne.

Şoc în Parlament. Barna ţine cu dinţii de alegerile anticipate, fapt care i-ar permite guvernului PSD încă vreo 3 luni de guvernare. Îi este frică de faptul că în decurs de un an încrederea românilor în USR se erodează. Lasă impresia că USR nu duce la drum lung.

Şoc la Tecuci. Senatorul Butunoi (PSD) este revoltat că îşi pierde credibilitatea şi spune că nu este vina lui pentru faptul că Hurdubae este incompetent. Serios? Eu zic că Butunoi este de două ori mai vinovat decât Hurdubae, fiindcă ştia de la început că pe vasluian nu-l duce mintea pentru a onora un mandat de primar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: