Electroşocurile zilei

Şoc în Tecuci. Aripa feminină a organizaţiei PSD Tecuci organizează Carnavalul toamnei. Era şi timpul, zic eu, fiindcă, nu-i aşa?, „Toamna se numără găurile de pe străzi”.

Şoc în Olt. O femeie a sunat la 112 să anunțe că este răpită. Polițiștii au organizat filtre la granița dintre județele Olt și Argeș. Femeia a fost găsită, vie şi nevătămată, în maşina din care a sunat, după o impresionantă desfăşurare de forţe.

Şoc în SUA. Un câine pitbull a murit în timp ce încerca să protejeze copiii unei familii din Florida de un șarpe veninos. Câinele a decapitat şarpele, dar a fost muşcat de 4 ori şi nu a mai putut fi salvat. Se numea Zeus.

Şoc în ţară. 1,7 milioane români nu au muncit niciodată şi se pare că nici nu au de gând să o facă. Înainte votau cu PSD, dar acum când partidul este falit…

Şoc în Tecuci. Cu o mârlănie à la Vaslui, Hurdubae a stabilit pentru 2019 un preţ de 1 leu pentru călătoriile la transportul în comun. Asta cu toate că a dublat taxele de anul trecut şi şi-a mărit propriu salariu pe motiv că a crescut salariu minim. S-a întâmplat la începutul anului. Măsura discriminatorie a lăsat un cartier din Tecuci fără transport în comun. Acum cică vrea să se aşeze la masa tratativelor şi organizează o dezbatere publică pe tema transportului în comun. Unde nu-i cap, vai de picioare!

Şoc în Vrancea. Un preot a vrut să-i pupe mâna lui Oprișan (PSD), preşedintele CJ Vrancea, în timpul unei ceremonii. La asemenea nivel este ca şi cum preotul l-ar fi pupat în fund.

Şoc în Parlament. PNL şi-a anunţat strategia. Vor merge de două ori cu acelaşi guvern. Dacă nu va fi votat urmează alegerile anticipate.

Şoc în Tecuci. Pesediştii tecuceni au înmulţit atacurile xenofobe la adresa preşedintelui Iohannis, pe motiv că acesta ar fi neamţ. Cu toate acestea, Alfred Simonis a fost numit lider interimar al organizației de Tineret a PSD pe ţară. Acum, nu ştiu ce să zic, mie Alfred Simonis nu prea îmi sună româneşte. Se pare că PSD măsoară cu două ocale. Mă întreb cu care dintre ocale îşi iau pesediştii salariile din banii noştri, cu cea mică sau cu cea mare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: