Cu candidatul la priveghi

Chiar dacă din punct de vedere politic Viorica este kaput, PSD Tecuci ne spune că tocmai şi-a lansat candidatura la prezidenţiale.

Masochişti şi scârţari. Acum, când au scăpat borcanul cu miere din mână, pesediştii îşi mănâncă de sub unghii. PSD a împânzit ţara cu bannere ca să ne anunţe că ţaţa Viorica vrea preşedinte, iar acum nu mai au bani de alte bannere.

La Tecuci Hurdubae a amânat până în ultimul moment acordarea de autorizaţii pentru bannerele celorlalţi candidaţi. În schimb tanti Viorica, din Videle, se lăfăie de o lună pe stâlpii tecucenilor.

Acum, nu ştiu ce să zic, poate o fi adus Hurdubae de la Huşi unu-doi stâlpi, că UAT-ul l-a umplut de vasluieni, dar în rest sunt stâlpii tecucenilor. Au fost aici înainte ca beleaua asta să ajungă primar, vor fi aici şi după ce scăpăm de ea.

Ceilalţi candidaţi nu s-au putut prezenta tecucenilor fiindcă unul din Vaslui, pus primar de PSD, nu le-a dat voie. A ajuns un neica-nimeni, adus cu forţa din şomaj, să facă legi în oraşul nostru.

Cum din punct de vedere politic Viorica a sucombat, ceea ce organizează PSD, o lună de acum încolo, nu este campanie electorală. Nu. Este un lung, îndelungat, priveghi. Un priveghi politic.

 

Foto: Sediul PSD din Roșiorii de Vede, după moţiune

Lasă un comentariu