Electroşocurile zilei

Şoc la Tecuci. În urmă cu 24 de ore, primarul, care este – căci dacă n-ar fi nu s-ar povesti, a distribuit o postare a Vioricăi. A vrut să-şi exprime în acest fel ataşamentul pentru un guvern ajuns pe marginea prăpastiei. Din fericire, pentru restul românilor, ataşamentul a fost tardiv şi inutil.

Şoc în Parlament. Guvernul PSD a căzut cu 238 de voturi pentru cădere, 4 împotriva căderii, 2 voturi anulate şi restul abţineri. Asta înseamnă că din totalul de 469 de parlamentari, pe 225 parlamentari i-a durut fix în pix dacă guvernul cade sau nu.

Şoc în ţară. Promisiunea lui Dăncilă de a da bani parlamentarilor cuminţi, pentru primăriile pe care le păstoresc, este acum sub semnul întrebării. Au ajuns ca-n vorba românului: „şi f_ _ _ _i şi cu banii luaţi”.

Şoc în Parlament. După ce a căzut guvernul pesediştii au început să-şi dea arama pe faţă. Teodorescu, fost ministru de finanţe, a ratat şansa de a fi la înălţime şi a făcut ceea ce ştie să facă cel mai bine: a jignit o jurnalistă. Cretin.

Şoc la Tecuci. După ce a prins buchetul, la alegerile locale din 2016, Gavril se pregăteşte să îl arunce. Englezii au o vorbă: „always a bride’s maid never the bride”*. Ar fi bine să se obişnuiască cu ideea.

Şoc în PSD. În acest moment toate aranjamentele privind angajarea rudelor şi apropiaţilor PSD, în funcţii din ministere sau în posturi cheie bine remunerate, au căzut. Acum chiar şi cei care au promis au ajuns în şomaj, solicitanţii sunt rugaţi să nu mai insiste, că insistă degeaba.

Şoc în ţară. Candidatura Vioricăi la prezidenţiale nu mai e sigură. Nu mai e sigură deloc. Nici şefia PSD nu mai e sigură, Dăncilă este acum un dezastru vizibil. Dezastru este puţin spus, mai degrabă o calamitate. Şi pentru partid şi pentru ţară.

Şoc în ţară. Iohannis a bifat ca rezolvate următoarele: apărarea Justiției, Dragnea la pușcărie, Kovesi procuror european, PSD demolat, PNL pe locul 1, guvernul PSD demis. Cei care nu înţeleg politica şi spun că Iohannis n-a făcut nimic, ar fi bine să se abţină.

Şoc la prezidenţiale. Diaconu vine puternic din urmă, acum va contabiliza şi voturile Vioricăi. Barna tot pe 3. Iohannis fruntea.

 

* Always a bride’s maid never the bride – Întotdeauna domnişoară de onoare, niciodată mireasă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: