Electroşocurile zilei

Şoc la Tecuci. Un sondaj efectuat printre alegătorii tecuceni arată că Gavril are doar 25,7% din preferinţele electoratului, ocupând un neaşteptat loc 2. Opozanţii candidatului spun că acesta nu a făcut nimic pentru oraş în ultimii 3 ani, adepţii acestuia amintesc despre nenumărate sponsorizări de care nu a auzit nimeni. Tecuciul are, însă, nevoie de o voce care să se opună golăniilor PSD. Asta este clar. Iar Gavril nu pare a fi acea voce.

Şoc la Galaţi. Nica e out. Gălăţeanul Dan Nica (PSD) a fost respins de şefa Comisiei Europene, aceasta fiind a doua respingere pentru postul de comisar european din partea României. Păcat că n-au avut posibilitatea să-l propună pe Bacalbaşa! L-ar fi respins, desigur, dar măcar ne-am fi distrat şi noi puţin. Imaginea României devine din ce în ce mai jalnică în Europa.

Şoc în CSM. După ce a încercat pentru a şasea oară, fără succes, să numească o şefă la Secţia Specială, şefa CSM şi-a dat seama că este boicotată. Cam târziu, ce-i drept. Acum vrea să schimbe legile astfel încât cvorumul şedinţelor să fie asigurat cu un număr mai mic de membri.

Şoc în Parlament. Dăncilă a fost înregistrată în timp ce ameninţa parlamentarii PSD cu dosare penale, în caz că vreunul vrea să dezerteze şi să voteze împotriva guvernului la moţiunea de joi. Vă daţi seama cât de penali sunt? Doar frica de dosare mai ţine acest partid închegat. Sunt o gaşcă de infractori a căror ultimă frică a rămas teama de justiţie.

Şoc la New York. O tânără din Brăila, care învaţă în Marea Britanie, a câştigat Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2019, secţiunea Excel. Ştiu că asta nu interesează pe nimeni, dar i-a şocat pe newyorkezi, mai ales că niciunul nu ştia unde este oraşul Brăila pe hartă.

Şoc în Argeş. Un bărbat, care şi-a anunţat sora că este sechestrat, a fost căutat de 150 de poliţişti. A fost găsit la concubină, în aceeaşi localitate. Bărbatul s-a ascuns fiindcă avea de plătit o datorie. De datorie n-a scăpat, iar acum are de plătit şi o amendă.

Şoc la Tecuci. În noua organigramă a primăriei din Tecuci, la compartimentul de administrare al primăriei apar 17 persoane. Cum acest compartiment se ocupă cu măturatul şi ştergerea prafului din primărie, înseamnă că Hurdubae şi PSD sunt mai preocupaţi de praful din primărie decât de starea jalnică a străzilor din municipiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: