Electroşocurile zilei

Şoc la Tecuci. Ploile nu mai contenesc, străzile din Tecuci sunt pline de noroaie şi se apropie alegerile. Ca un făcut, Viorica Dăncilă, care a declarat că a scos ţara din noroaie, cere votul tecucenilor. Şi ţaţă şi cu tupeu.

Şoc la Galaţi. Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a fost amendat pentru declaraţii jignitoare. Pesediştii gălăţeni au început să facă cheta pentru a plăti amenda. „Este păcat să renunţăm la un circar pentru câţiva lei”, a declarat unul dintre cei implicaţi în această colectă.

Şoc în guvern. Iohannis a respins propunerile lui Dăncilă pentru miniştri interimari şi a trimis-o în Parlament pentru un vot de încredere. Curtea Constituţională l-a obligat pe Iohannis să accepte miniştrii interimari şi pe Dăncilă să ceară un vot de încredere în Parlament, fără să precizeze în ce ordine ar trebui să se întâmple aceste două lucruri.

Şoc în presă. Publicaţiile sunt preocupate ori de golăniile pesediştilor, ori de grozăviile puşcăriaşilor eliberaţi de PSD. Dacă până la urmă eliberarea puşcăriaşilor se va dovedi o strategie pusă la cale de PSD pentru ca lumea să vorbească mai puţin de impotenţa administrativă a pesediştilor? Asta-i ceva de teoria conspiraţiei.

Şoc la minister. La bugetul ministerului de Finanţe lipsesc 22 miliarde de lei noi, toţi noi. Deşi sunt în rahat până-n gât, funcţionarii ministerului spun că situaţia este sub control. Aşa-i când te obişnuieşti cu rahatul.

Şoc în Vrancea. Marian Oprișan (PSD), președintele Consiliului Județean Vrancea, are obiceiul să taie curentul în tot județul atunci când televiziunile difuzează materiale care îl deranjează.

Şoc în USR. Useriştii se plâng că al lor candidat este faultat din toate părţile. Adevărul este că ringul e ocupat în continuare de Iohannis şi Dăncilă, altcineva nu mai are loc până la moţiunea de cenzură. Iar candidatul USR, despre care aud din ce în ce mai puţin cetăţeni cu drept de vot, se dă lovit pentru a atrage atenţia asupra sa.

Şoc în Parlament. Guvernul nu va cădea la moţiunea de cenzură. Între Iohannis şi Dăncile există o chimie care va fi păstrată până dincolo de alegeri, atunci când guvernul va merge în Parlament pentru un vot de încredere. Sunt precum doi cocoşi aruncaţi în arenă.

Şoc la Tecuci. Luleaua e pericol public. Primeşte 115 milioane lei pe lună ca să nu facă nimic. Plus încă vreo 4 milioane bonuri de masă. Ajunge la 120 milioane lei vechi, toţi vechi. E drept că are vreo trei pagini de facebook pe care le administrează din biroul primăriei, întru gloria PSD, dar tot nimic se cheamă că face.

 

Foto: Strada Pamfil Șeicaru din Tecuci aşa cum arăta astăzi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: