Electroşocurile zilei

Şoc la Tecuci. La primăria din Tecuci se sustrag documente din dosarele pentru ANL-uri, astfel încât să fie favorizaţi pesediştii. Tecucenii nu mai au loc în propriul oraş din cauza PSD-ului.

Şoc la Bruxelles. Rovana şi-a plătit datoria de 800.000 lei după ce a dat două apartamente la schimb. Sărind peste faptul că apartamentele nu valorau mai mult de 150.000 lei, acestea nici măcar nu se aflau în proprietatea Rovanei. ANI a intrat pe fir.

Şoc în ţară. Un sondaj publicat de Europa FM îl are în frunte pe Iohannis cu 45%, urmat de Mircea Diaconu cu 16,6%, Barna cu 14,2%, Dăncilă cu 12,4% şi Paleologu cu 7,7%. Şocul e printre pesedişti, se subînţelege.

Şoc la Tecuci. Pe o stradă din Tecuci au început să iasă şerpi. E o chestiune foarte serioasă despre care nu am de gând să fac nicio glumă.

Şoc în ţară. După respingere, Dăncilă i-a atacat pe toţi cei care s-au pus de-a curmezişul carierei europene de comisar a Rovanei, acuzând comisia europeană dar şi opoziţia din ţară. „Nu opoziţia a făcut hocus-pocus cu apartamente pentru a ajunge comisar”, a replicat Barna.

Şoc la Tecuci. Te scufunzi în nămolul de pe străzi iar şerpii ne ameninţă habitatul, dar PSD Tecuci este preocupat de moţiunea de cenzură care va fi depusă de opoziţie. „Opoziția ne amenință cu o nouă moțiune de cenzură”, este problema care se află în atenţia pesediştilor tecuceni. „Opoziția este alcătuită din bandiţi ordinari”, spune Tatiana într-un comentariu, care Tatiană ar putea fi tot PSD Tecuci fiindcă este un cont fals.

Şoc la Bucureşti. Două clanuri mafiote s-au înfruntat în perimetrul dintre Poliţia Locală, Ministerul Justiţiei, Parchetul General, Curtea Constituţională şi Parlament. O persoană a decedat şi mai multe au fost rănite. V-aş vorbi despre infracţionalitatea crescută sub guvernarea PSD, dar sunt sigur că v-aţi săturat să tot auziţi acest lucru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: