Cum a fost sabotată primăria Tecuci

Lungul șir de contracte cu dedicație oferite de UAT Tecuci este rezultatul unui plan elaborat care depășește capacitatea de organizare a unui șomer devenit peste noapte primar.

Unul dintre primele lucruri făcute de actualul primar, atunci când și-a luat în primire mandatul, a fost să se debaraseze de oamenii care aveau experiență și pregătire în administrația locală. Prin termenul „debarasat” nu trebuie să înțelegeți neapărat că i-a dat afară din primărie. Nu. Persoanele respective au fost transferate pe alte posturi unde pregătirea și experiența acumulată nu mai poate fi pusă în valoare.

Aceste mutări ale unor funcționari pe alte posturi nu au scăpat vigilenței vechilor funcționari care au preferat să se plafoneze pentru a-și păstra funcțiile pe care se aflau.

În acest mod contracte care altădată erau finalizate de funcționarii din primărie sunt acum atribuite unor firme de partid pentru sume exorbitante.

Per ansamblu, administrația PSD deturnează banii tecucenilor printr-un plan elaborat care prevede numirea funcționarilor pricepuți pe alte posturi decât cele care pot genera profituri pentru firmele care căpușează bugetul local.

La prima vedere pare nepricepere și inconștiență administrativă, dar este mai mult decât atât. Este un plan. Un plan care depășește posibilitățile intelectuale ale lui Hurdubae, dar care servește intereselor financiare ale acestuia și ale acoliților săi.

Exemplele vă las să le descoperiți singuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: