Cum a găsit Hurdubae bani pentru salarii

Aflată în blocaj financiar, după angajările fără număr și mărirea salariilor, UAT Tecuci a găsit soluția. Urmează un val de concedieri, așa cum scrie o tecuceancă pe pagina sa:

„După ce și-a majorat salariul la 11.000 lei/lună, Primarul Hurdubae a început să împartă preavize pentru demiterea angajaților de la Zooland, Cimitir, etc.

Normal că trebuie dați afară tecucenii, domnule Hurdubae. Altfel de unde dumneavostră să vă plătiți salariul de 11.000 lei/lună, al viceprimarului Pintilie 8.500 lei/lună, al secretarei dumneavostră doamna Fotache 7.000 lei/lună, al contabilei dumneavoastră doamna Țăpoi 7.000 lei/lună și nu în ultimul rând toate persoanele care le-ați angajat cu domiciliul în municipiul Galați, Panciu, Vaslui sau alte localități.

Nu cumva tecucenii trebuie să plătescă și naveta acestor angajați? Mă întreb, în Primăria Tecuci mai lucrează vreun funcționar din Tecuci?”.

În acest timp, perfidul Constantin a scris: „Eu, personal, am uşa deschisă, oricând, celor care vor să adauge, pe măsura puterilor, o cărămidă la construcția unei comunități tecucene cât mai activă și cât mai implicată în problemele de zi cu zi”.

După ce a dat afară oameni cu experiență, și a angajat habarniști pesediști, primarul apelează la cetățenii municipiului. De ce? Să lucreze gratis în locul celor pe care i-a angajat?

2 gânduri despre „Cum a găsit Hurdubae bani pentru salarii

Adăugă-le pe ale tale

 1. A lucra gratis, sau pe bani putini, in locul unora care ocupa posturile respective, s-a mai vazut. In timpul comunistilor , inginerii , economistii si juristii erau pusi sa culeaga recolta CAP-ului, chiar si recolta proprie a taranilor, care detineau loturi personale, de 5000 mp, sa deszapezeasca strazile si trotuarele, sa mearga la prasila, etc.

  Acum, insa, habarnamistii din Primarie nu se mai multumesc sa te puna sa lucrezi in locul lor. Te obliga sa faci doar ce vor ei, si sa raspunzi, material, contraventional, penal in locul lor. E de mirare ca, in atare conditii , oamenii cu pregatire si experienta nu se grabesc sa vina/revina in Primarie ?

  Apreciază

 2. Scrieți despre demiterea angajaților din societățile țucheliste, dar rogu-v-aș vedeți și nou creata ”hardughie” de servicii, a cărei organigramă trebuie completată.

  Pentru marea „plăcintă” șubredă:

  Despre datu-afară afișat,
  Nu vreau să mă pun de-a latul,
  Dar mai tot timpu-au câștigat
  Cei ce au servit doar… blatul !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: